Trænger du til et nyt look på badeværelset? Her er 5 nemme ting du kan gøre

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, som man måske ikke tænker alt for meget over - i hvert fald ikke når det kommer til selve indretningen af det. Men man bør bestemt ikke undervurdere badeværelset, og det kan faktisk føles overraskende tilfredsstillende at have et badeværelse, der ser smart og stilet ud.

Men hvad gør man så lige, hvis man gerne vil give sit badeværelse et nyt look, uden at man skal bruge alt for meget energi og tid på det? Herunder bliver der gennemgået 5 nemme ting, man kan gøre for at friske badeværelset lidt op og give det et nyt udtryk.

Udskift bademåtten

En meget nem ting, man kan gøre, hvis man gerne vil skabe et look på sit badeværelse, er at udskifte bademåtten. De fleste har en bademåtte, men det er de færreste, der nok rigtigt tænker over den til hverdag. Og sådan en bademåtte kan altså ret hurtigt blive lidt grim, slidt og generelt bare træls at se på, så derfor skal man lige huske at skifte den en gang imellem.

Og så kan man jo med fordel vælge en ny bademåtte, som måske har et spændende mønster eller i hvert fald nogle farver, som måske passer til nogle af de andre ting, man har på badeværelset. Så skaber man nemlig en form for rød tråd, hvilket typisk fungerer ret godt, hvis man vil skabe et stilet og smart look.

Genovervej spejlet

Alle badeværelser har også et eller flere spejle - antallet af spejle kommer selvfølgelig lidt an på størrelsen af badeværelset. Så noget andet man kan gøre for at skabe et andet look er selvfølgelig at udskifte spejlene, særligt spejlet over håndvasken, da det typisk er det, man lægger mest mærke til. Det kan være, at man skal prøve med et spejl, der har en spændende ramme i eksempelvis træ eller guld.

Men man kan også undersøge, om der er et spejl, der har en lidt anderledes form eller noget i den stil. Det skal bare være noget, der på en eller anden måde ser lidt anderledes ud end nu - og heldigvis er der en masse gode bud på at spejle til badeværelset at vælge imellem.

En ny lampe til at lyse op

Der er naturligvis også brug for belysning på badeværelset, og i den forbindelse kan det altså være, at man skal gå på jagt efter en ny lampe - særligt hvis den lampe, man har i forvejen er lidt neutral at se på. Lampens primære formål er selvfølgelig at lyse op, og derfor er det mest en praktisk funktion, den har.

Men lamper kan også sagtens være virkelig fede indretningselementer, og derfor bør man altså lige gå lidt ekstra op i, hvilken lampe det er man vælger til sit badeværelse. Man kan eventuelt finde yderligere inspiration på AndLight.dk, hvor der altså er et bredt udvalg af en masse forskellige lamper. Så der skal nok være en, der falder i din smag.

Lækre håndklæder der matcher

Badeværelset er frem for alt et praktisk rum, hvorfor der derfor også vil hænge nogle håndklæder rundt omkring - både dem, som man bruger til at tørre sine hænder i efter håndvask og dem, man tørrer sig i efter man har været i bad. Derfor kan man altså også overveje, om det er ved at være på tide, at man udskifter håndklæderne til nogle, der er lidt mere friske og smarte at se på.

Man kan eventuelt sørge for, at de nye håndklæder matcher til bademåtten eller noget andet inde på badeværelset, så man endnu en gang tænker på den røde tråd. Det er i hvert fald en ret simpel måde at skabe et mere stilet udtryk på.

En simpel plante

Den sidste simple ting, man kan gøre, hvis man gerne vil skabe et lidt anderledes look på sit badeværelse, er at tilføje noget grønt og levende - nemlig en plante. Badeværelset er måske ikke nødvendigvis det rum i hjemmet, hvor en plante kan trives bedst, men det ændrer ikke på, at det bare giver et rigtig fedt udtryk, når der er planter i et rum.

Så hvis man kan finde et godt spot på badeværelset, hvor det giver mening at have en plante stående, så er det altså en ret god ide. Hvis man ved, at man ikke er så god til at tage sig af en plante, så kan man også overveje, om det skal være en kunstig plante, da den kan give plantefølelsen, uden at man skal tænke over at vande den og den slags praktiske ting.

Menu
Top