Du er landet på Bademåtte.dk, det helt rigtige sted at finde skridsikker bademåtte. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skridsikker bademåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skridsikker Bademåtte med memoryskum 55×40 cm – grå

 • Farve: Grå

Vores første anbefaling er “Skridsikker Bademåtte med memoryskum 55×40 cm – grå” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Giv dine fødder ultimativ komfort på badeværelset.
Badeværelsesmåtten med memory foam sikrer, at du står sikkert og komfortabel.Uanset om du har barbering eller styling på skemaet, kan du sørge for at stå solidt med denne bademåtte.
Den skridsikre måtte giver dig mulighed for at træde ind og ud af bruseren uden at bekymre dig om at glide, mens den absorberer vand dobbelt så hurtigt som traditionelle bademåtter, hvilket gør den til det optimale tilbehør til badeværelset.
Med det bløde og behagelige memory foam-design under dine fødder er der en stor risiko for, at toiletbesøgene bliver endnu længere.- Badeværelsesmåtte med blødt memory foam, der gør dit badeværelse behageligt selv for dine fødder- Antislip-måtte, der absorberer vand og sikrer badeværelsets gulv- Stilfuldt design, der passer til de fleste badeværelserSpecifikationer:Farve: GråMateriale: Polyester, memory foam, gummiMål: 40 x 60 cmPakken Indeholder:1x BademåtteProduktet leveres i originalemballage….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Baby Dan 35×55 cm skridsikker bademåtte i råhvid

 • Mærke: Baby Dan
 • Farve: Hvid

Vores anden anbefaling er “Baby Dan 35×55 cm skridsikker bademåtte i råhvid” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
SKRIDSIKKER BADEMÅTTE TIL BADET BabyDan Bademåtte Råhvid (1 stk.) er en praktisk bademåtte til et sikkert hjem, der er egnet til badekarret eller gulvet i brusenichen.
Denne gummi bademåtte, hjælper med at gøre badet skridsikkert, så ingen i familien fald…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Baby Dan 42×25 cm skridsikker bademåtte i råhvid

 • Mærke: Baby Dan
 • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “Baby Dan 42×25 cm skridsikker bademåtte i råhvid” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Skridsikker bademåtteSkridsikker bademåtte som passer til baby badekar og sikrer at barnet sidder stabilt på den glatte bund der er i badekaret.
Bademåtten kan anvendes som skridsikker måtte på gulvet.
Bademåtten måler 42 x 25 cm…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Skridsikker bademåtte

  Produkt nummer 4 på vores “skridsikker bademåtte-liste” er Skridsikker bademåtte

  Forhandlerens beskrivelse:
  Undgå ulykker på badeværelset med denne skridsikker måtte til badet.Brug den enten i bruseren eller badet.Måtten er blå og har søde dyremotiver.Den skridsikre bademåtte måler 40×23 cm.  …

  Tjek bedste pris ❯❯

  7: Babydan Skridsikker Bademåtte Stor

  • Mærke: Baby Dan

  Sidste produkt på vores liste er Babydan Skridsikker Bademåtte Stor som vi har fundet til 119,95 hos KÆRE BØRN.

  Forhandlerens beskrivelse:
  BabyDan Skridsikker Bademåtte Stor.
  Du kan bruge denne skridsikre bademåtte til babybadekar.
  Den sikrer, at barnet sidder stabilt, og ikke glider rundt på den glatte bund.
  Den kan også bruges til et almindeligt badekar og bruges på gulv.
  Detaljer om BabyD…

  Tjek bedste pris ❯❯

  Flere produkter.

  De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skridsikker bademåtte i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skridsikker bademåtte:

  Dyreste Skridsikker Bademåtte på listen er Skridsikker bademåtte grå fra Egesgaves Brugskunst med en pris på 459.00. Billigste udvalgte Skridsikker Bademåtte er Baby Dan 42×25 cm skridsikker bademåtte i råhvid som du kan købe for 69.00 hos Mammashop.dk. Forskellen på de to priser er 390 kr.
  Ovenstående Skridsikker Bademåtte data og priser er hentet fra 10 butikker (Capida.dk, Mammashop.dk, Min Egen Verden, Baby Circle, Egesgaves Brugskunst, KÆRE BØRN, Gloria Mundi Care DK, LivetSomSenior, Gucca.dk, BabyGear.dk). Alle Skridsikker Bademåtte tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

  Flere Skridsikker Bademåtte guides:

  Fandt du ikke det rigtige Skridsikker Bademåtte blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skridsikker Bademåtte: